Αντύπας: Η άγνωστη ιστορία πίσω από το “Οδηγώ και σε σκέφτομαι” και η νύχτα με τις 1.000 γυναίκες πάνω στην πίστα

Δημοσιεύση: 20 Δεκεμβρίου, 2021

Ο Αντύπας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη δικαστική διαμάχη για το τραγούδι «Μετακομίζω γιατί χωρίζω» και στην άγνωστη ιστορία πίσω από το τραγούδι «Οδηγώ και σε σκέφτομαι».

«Ο χώρος της νύχτας έχει αλλάξει πάρα πολύ. Εδώ μπαίνουν μόνο οι εμβολιασμένοι. Είναι πολύ περιοριστικά όλα τα μέτρα. Πρέπει ο κόσμος να εμβολιαστεί, γιατί συνέχεια βλέπουμε στις ειδήσεις ότι φεύγουν νέοι άνθρωποι. Δεν θα δούλευα με μη εμβολιασμένο συνάδελφο», επισήμανε ο τραγουδιστής.

Ακόμη, πρόσθεσε ότι από τις συνεργασίες που έχει κάνει, ξεχωρίζει εκείνες με την Ρίτα Σακελλαρίου και την Άντζελα Δημητρίου.

«Ήταν την ημέρα της γυναίκας, το 1992. Σηκωθήκαν 1.000 γυναίκες πάνω στην πίστα και νόμιζα ότι θα με φάνε. Ήταν εκείνες οι στιγμές ανεπανάληπτες», περιέγραψε ο Αντύπας στην εκπομπή του MEGA σχετικά με ένα περίεργο περιστατικό που θυμάται από το παρελθόν.

«Το μεγαλύτερο νυχτοκάματο το πήρα το 1992. Δεν μπορείς κάθε χρόνο να παίρνεις τα ίδια λεφτά. Επειδή δεν χωρούσε ο κόσμος πήραμε και το απέναντι μαγαζί», ανέφερε για τις εποχές της μεγάλης δόξας.

«Το “Μετακομίζω γιατί χωρίζω” το έχω γράψει εγώ. Πήγαν το τραγούδι στον Στράτο Διονυσίου, εν αγνοία μου. Έκανα τότε το δικαστήριο στον Μάτσα, το κερδίσαμε, και ο Μάτσας ήθελε να μου δώσει 500.000 για να επιτρέψω στον Στράτο Διονυσίου να κυκλοφορήσει το τραγούδι», είπε ο γνωστός τραγουδιστής για την δικαστική διαμάχη γύρω από το συγκεκριμένο τραγούδι.

Ποιο από τα τραγούδια του ξεχωρίζει ο Αντύπας;

«Από τα τραγούδια μου ξεχωρίζω το “Είμαι στα χάι μου όταν σε έχω πλάι μου”», είπε.

«Τον πρώτο μου δίσκο τον άφησα στο μνήμα του πατέρα μου, ήταν επιθυμία του πατέρα μου, του το είχα υποσχεθεί», αποκάλυψε ο Αντύπας, ενώ εκμυστηρεύτηκε και ότι το “Οδηγώ και σε σκέφτομαι” δημιουργήθηκε πηγαίνοντας για τον Κάλαμο στο εξοχικό, όπως πηγαίνουν οι στροφές ».

«Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί 38 χρόνια. Ο γάμος είναι “λαχείο”. Έχουμε δύο εκπληκτικά παιδιά και δύο εγγόνια που μας έκαναν πάλι παιδιά. Μεγαλώνω τα παιδιά της κόρης μου, πιο πολύ από ό,τι μεγάλωσα τα δικά μου παιδιά», δήλωσε σχετικά με την σύζυγό του, Στέλλα Μαζλουμίδου, και την οικογένειά του.

«Υπήρχαν οι στιγμές που υπήρχε η ζήλεια. Κι αυτή μπορεί να μην το έλεγε, αλλά οπωσδήποτε ζήλευε. Ερχόντουσαν πολλές γυναίκες στο καμαρίνι μου. Ήρθε μία γυναίκα στο καμαρίνι μου, μου έπιασε το χέρι και είπε στη φίλη της ότι “είναι ζωντανός”. Εκείνη νόμιζε ότι είμαι άγαλμα», σημείωσε.

Τέλος, ο Αντύπας αποκάλυψε ότι στις αρχές του νέου έτους θα κυκλοφορήσει νέο τραγούδι με τίτλο “Αίμα μου”.

πηγή:enikos.gr