Άντζελα Δημητρίου: Είμαι 67 ετών και έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου ως γυναίκα

Δημοσιεύση: 20 Δεκεμβρίου, 2021

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Άντζελα Δημητρίου στον Τάσο Τρύφωνος. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, στη σχέση της με τα χρήματα, στην ηλικία της και τις επεμβάσεις που έχει κάνει.

«Είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου, δεν αισθάνομαι ότι κάτι μου λείπει, έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου ως γυναίκα. Θέλω καλύτερα να έχω τους φίλους μου, την οικογένειά μου, παρά να έχω κάποιον, ο οποίος δεν θα με καταλάβει. Ο σωστός σύντροφος θα έπρεπε να αγαπήσει πρώτα αυτά που έχω φτιάξει και μετά εμένα, οικογένεια, καριέρα…» δήλωσε η Άντζελα Δημητρίου σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Για τα χρήματα η Άντζελα Δημητρίου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πέρασαν πάρα πολλά λεφτά από τα χέρια μου. Τα μίσησα. Όταν ο άλλος ξέρει ότι είσαι καλά οικονομικά και σε πλησιάζει γι’ αυτό, εκεί αρχίζεις και μισείς το χρήμα».

«Με τον χρόνο τα πάω μια χαρά. Τον έχω παγώσει τον χρόνο. Προσέχω τον εαυτό μου, είμαι υπέρ των επεμβάσεων, με κάνουν να νιώθω καλύτερα. Ποια γυναίκα δεν θέλει να αισθάνεται πιο όμορφη και πιο νέα», σημείωσε η τραγουδίστρια.

«Είμαι 67 ετών, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω», αποκάλυψε η Άντζελα Δημητρίου.

πηγή:enikos.gr