Γιάννης Φλωρινιώτης κατά Πανταζή: «Είναι κακός – Ο θάνατός σου η ζωή μου είναι αυτός»

Δημοσιεύση: 24 Νοεμβρίου, 2021

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, ξεσπάθωσε κατά του Λευτέρη Πανταζή, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο άλλος είναι κακός, ο άλλος, ο άλλος! Εκείνος είναι, Παναγία μου! Για τον Λευτέρη λέω».

Ειδικότερα, αναφέρθηκε αρχικά στη συνεργασία του με τον Παύλο Χαϊκάλη, σημειώνοντας:

«Ό,τι είναι αξιόποινο είναι θέμα Δικαιοσύνης όχι δικό μου. Εγώ ποτέ δεν είπα ότι δεν συνεργάζομαι με κάποιον. Ενώ εγώ δέχτηκα bullying και από τραγουδιστές και από ηθοποιούς. Και σε θέατρα μεγάλα δεν με ήθελαν πολλοί ηθοποιοί και εδώ σε μεγάλα μαγαζιά δεν ήθελαν τραγουδιστές.

Εγώ δεν το κάνω σε άλλους ανθρώπους. Σκέφτομαι ότι κάθε άνθρωπος για να θέλει να δουλέψει έχει ανάγκη το μεροκάματο. Εάν το έκανα αυτό δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ».

Αναφέρθηκε στη συνέχεια στην Άντζελα Δημητρίου, σημειώνοντας: «Η Άντζελα δεν είναι κακιά, ο άλλος είναι κακός. Η Άντζελα εγώ πιστεύω ότι φοβάται τον ανταγωνισμό. Σε δύο μαγαζιά που ήταν να πάει στο ένα την πείραξε η μαρκίζα στο άλλο το καμαρίνι. Αν δει έναν καλλιτέχνη που θα πάρει πιο πολύ χειροκρότημα την πονάει, την ενοχλεί. Γι’ αυτό και δεν συνεργάστηκε μαζί μου. Την αγαπάω» είπε.

«Ο άλλος είναι κακός, ο άλλος, ο άλλος! Εκείνος είναι, Παναγία μου! Για τον Λευτέρη λέω. Εγώ τον αγαπώ. Σαν καλλιτέχνης μου αρέσει και θέλω να είμαστε φίλοι αλλά δεν γίνεται να είμαστε φίλοι. Ο θάνατός σου η ζωή μου είναι αυτός» είπε για τον Λευτέρη Πανταζή.

πηγή://patkiout.gr