Γιώργος Γιαννόπουλος: Νέα δίωξη σε βάρος του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ

Δημοσιεύση: 7 Απριλίου, 2022

Κακουργηματική ποινική δίωξη ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, Γιώργου Γιαννόπουλου, για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους μη συμπληρώσαντες τα 12 έτη και συμπληρώσαντες τα 12 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων μη συμπληρωσάντων τα 14 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Της Άννας Κανδύλη

Ο ήδη καταδικασμένος σε πρώτο βαθμό για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού, όταν αυτό ήταν 6 έως 8 ετών, αντιμετωπίζει πλέον και νέες κατηγορίες που αφορούν συνολικά πέντε κοπέλες τις οποίες, βάσει της δίωξης, κακοποίησε σεξουαλικά το διάστημα 2007 – 2013.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν κατά την προκαταρκτική έρευνα, ο κατηγορούμενος φέρεται να τέλεσε τις αξιόποινες πράξεις που του αποδίδονται στο σπίτι του όπου καλούσε τα ανήλικα, αλλά κυρίως σε δυο κάμπινγκ του νομού Ηλείας, όπου παραθέριζε, όπως κάποιες από τις καταγγέλλουσες. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, από το ένα κάμπινγκ ο κατηγορούμενος είχε διωχθεί λόγω καταγγελιών που είχαν γίνει εις βάρος του.

Τον ντράμερ κατήγγειλαν και ακόμη 3 γυναίκες για σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν ανήλικες, ωστόσο, γι’ αυτές τις περιπτώσεις εκδόθηκε απορριπτική εισαγγελική διάταξη λόγω παραγραφής των καταγγελλόμενων αδικημάτων, τα οποία φέρεται να τελέστηκαν τον Αύγουστο του 2003 και τον Αύγουστο του 2005.

πηγή:enikos.gr