Γλυκερία στο “Ενώπιος Ενωπίω”: Αυτό ήταν το ψευδώνυμο μου – Με ανακάλυψε ο Καλδάρας

Δημοσιεύση: 6 Οκτωβρίου, 2020

Ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε τη Γλυκερία στο “Ενώπιος Ενωπίω”. Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια μίλησε για την πρώτη της επαφή με τον χώρο του τραγουδιού. “Με ανακάλυψε ο Καλδάρας. Το πρώτο μου ψευδώνυμο ήταν Γλυκερία Λιβανού” δήλωσε. “Σε μπουάτ γνώρισα και τον σύζυγό μου” πρόσθεσε.

Σε μια αναδρομή στα παιδικά της χρόνια η Γλυκερία ανέφερε ότι “μεγάλωσα μόνο με τραγούδι. Στα γλέντια που κάναμε ρεφενέ στη γειτονιά έκανα πάντα τις δεύτερες φωνές. Οι ψαλτάδες και οι παπάδες ήταν οι πρώτοι μου δάσκαλοι. Και ο πατέρας μου ήταν ερασιτέχνης ψάλτης. Το τραγούδι ήταν το πεπρωμένο μου… Το ήξερα”.

Ο γιος της Γλυκερίας μπορεί να αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του και να ασχοληθεί με τον χώρο της μουσικής, αλλά δεν βγαίνει ποτέ στην τηλεόραση. Τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Ο Κωνσταντίνος Φωτιάδης μίλησε στην κάμερα του “Ενώπιος Ενωπίω” για τη μητέρα του και τη σχέση τους. Μάλιστα δουλεύουν και μαζί, ενώ πρόσφατα χάρισε και το σπουδαιότερο δώρο στη μητέρα του, την εγγονή της, τη μικρή Γλυκερία.

Η γνωστή ερμηνεύτρια δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της βλέποντας το βίντεο. Η συγκίνησή της ήταν εμφανής και όπως τόνισε “όποτε γυρίζω πίσω και τον βλέπω στην ορχήστρα αισθάνομαι συγκίνηση και σιγουριά”.

πηγή:enikos.gr