Ήρθε για να μείνει η Σίσσυ Πολυδώρου

Δημοσιεύση: 16 Ιουνίου, 2023

Η τραγουδίστρια, που διέπρεψε στο «The Voice», είναι έτοιμη για το επόμενό της βήμα.

Η Σίσσυ Πολυδώρου ήταν από τις φωνές, που ξεχώρισαν στο «The Voice», φτάνοντας μέχρι τον τελικό. Εκεί, όπου είχε πάει μετά τις εμφανίσεις της με τη μια και μοναδική εθνική μας τραγουδίστρια, Μαρινέλλα. Η Πολυδώρου μάλιστα στο «The Voice» είχε «υποχρεώσει» και τους 4 κριτές να γυρίσουν τις καρέκλες τους σχεδόν από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Πλέον η αξιόλογη ερμηνεύτρια είναι έτοιμη για το επόμενό της βήμα με το τραγούδι «Γυρίζω». Ένα κομμάτι, το οποίο είναι πολύ δύσκολο, αλλά το ερμηνεύει μοναδικά και το κάνει δικό της με ξεχωριστό τρόπο.

Ένα τραγούδι επίσης, για το οποίο δούλεψαν κορυφαίοι του είδους. Μουσική έγραψε ο Κωνσταντής, στίχους ο Χρήστος Αναστασίου, ηχογραφία-μίξη ο Τάκης Αργυρίου, ενώ την σκηνοθεσία του κλιπ (σύντομα στην ψηφιακή πλατφόρμα) την έκανε η ομάδα του Αλεξ Κωνσταντινίδη. 

Γενικότερος στόχος της Πολυδώρου; Το καλό λαϊκό τραγούδι. Κάτι, που είναι φιλοσοφία και φιλοδοξία και του παραγωγού της, Ηλία Ματθαίου, ο οποίος και επέλεξε το συγκεκριμένο κομμάτι, πιστεύοντας στις ιδιαίτερες φωνητικές ικανότητες της.

Η Πολυδώρου στο περιθώριο των εμφανίσεων της σε διάφορους καλοκαιρινούς χώρους αυτή την περίοδο μελετάει και τις προτάσεις για τη συμμετοχή της σε χειμερινά αθηναϊκά σχήματα.

πηγή:www.sdna.gr

@sissy_polydorou

Ανυπομονώ τόσο πολύ να το ακούσετε ολόκληρο!!! Έρχεται ♥️♥️♥️ #fyp #newsong #toanoigoume? 🤣 @Parlapanos Giannis

♬ πρωτότυπος ήχος – Sissy Polydorou