Νίκος Βέρτης: Με αιφνιδίασε ο κορονοϊός δύο ημέρες πριν από την τρίτη δόση

Δημοσιεύση: 20 Δεκεμβρίου, 2021

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Νίκος Βέρτης με αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι εμφανίσεις του στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για την περιπέτεια της υγείας του και τόνισε ότι ο κορονοϊός τον αιφνιδίασε μόλις δύο ημέρες πριν εμβολιαστεί με την τρίτη δόση.

“Είμαι πολύ καλά, με πρόλαβε πονηρά πριν από την τρίτη δόση, δύο μέρες πριν από την τρίτη δόση δυστυχώς, με αιφνιδίασε ο κορονοϊός και νόσησα” σημείωσε ο Νίκος Βέρτης ενώ όσον αφορά στα συμπτώματα που παρουσίασε είπε ότι έχει “ένα απλό συναχάκι, τίποτα ιδιαίτερο”.

“Δεν σας κρύβω ότι όταν είδα το τεστ μου θετικό αγχώθηκα λίγο και εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα λίγο τυχερός, τουλάχιστον είχα μια παρηγοριά ότι είχα εμβολιαστεί. Αλλά όταν έχουν περάσει τόσοι μήνες δημιουργείται κι ένα άγχος. Ευτυχώς όλες αυτές τις μέρες που νοσώ, μια βδομάδα, από Δευτέρα-Τρίτη, πέρασε πολύ ήπια. Ελπίζω να μην αλλάξει κάτι. Τις επόμενες τρεις τέσσερις ημέρες τελειώνει και η καραντίνα και από Παρασκευή θα επανέλθω κανονικά. Αν δεν υπήρχε ο κορονοϊός θα έλεγα… ούτε γρίπη θα έλεγα, ήταν κάτι πολύ ανώδυνο” τόνισε ο λαϊκός τραγουδιστής.

Νωρίτερα, σε ανάρτησή του στο facebook είχε προαναγγείλει την επιστροφή του στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται: “Αγαπημένοι μου φίλοι, σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις θερμές ευχές σας και την στήριξη σας! Η αγάπη σας δίνει δύναμη και στην πιο δύσκολη κατάσταση! Θέλω όμως να σας ενημερώσω ότι το πέρασα ευτυχώς πολύ ήπια και πώς ο covid με πρόλαβε (αναπάντεχα) δύο μέρες πριν την προγραμματισμένη τρίτη δόση του εμβολίου μου.

Έκανα τεστ αφού είχα ένα ύποπτο συναχάκι και νομίζω πώς όλοι μας πρέπει να έχουμε την αίσθηση της ευθύνης σε τέτοιες περιπτώσεις που μπορεί να υπάρχει η πιθανότητα να νοσούμε, έστω τόσο διακριτικά και ελαφριά. Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που εμβολιαζόμαστε, αν νοσούμε να νοσούμε ανώδυνα χωρίς απώλειες.

Σημασία έχει πώς νιώθω πολύ καλά σωματικά όπως και ηθικά που τουλάχιστον προσπάθησα να αποτρέψω την τυχόν διασπορά του λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις. Σε λίγες ημέρες θα επιστρέψω κανονικά και πάλι στις εμφανίσεις μου στο ΥΤΟΝ the music show!

Συγκεκριμένα από αυτήν την Παρασκευή παραμονή Χριστουγέννων λειτουργώντας κανονικά το εορταστικό μας πρόγραμμα!! Καλές γιορτές με Υγεία και με πολλές ευτυχισμένες στιγμές σε όλους!”.

πηγή:enikos.gr