Στο νοσοκομείο ο Δάκης – Νοσηλεύεται εδώ και μια εβδομάδα

Δημοσιεύση: 3 Μαΐου, 2022

Νέα μεγάλη μάχη με τον καρκίνο δίνει ο Δάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων.

Εδώ και δυο χρόνια ο Δάκης παλεύει με τον καρκίνο. Η υγεία του είναι εύθραυστη όπως λέει ο ίδιος ο τραγουδιστής, σύμφωνα με την Espresso, σε όποιους επικοινωνούν μαζί του για να μάθουν τα νέα του.

Στη νέα του μεγάλη μάχη, ο Δάκης έχει στο πλευρό του και κάποια συγγενικά του πρόσωπα, αλλά και μερικούς πολύ καλούς φίλους, οι οποίοι προσεύχονται νυχθημερόν για εκείνον.

Τον περασμένο Νοέμβριο είχε διαψεύσει τα όσα είχαν ακουστεί για εκείνον, πως είναι πολύ άσχημα και είχε μιλήσει στο Πρωινό για μια λοίμωξη που τον ταλαιπωρούσε. «Ξέρετε, το σπασμένο τηλέφωνο, ότι πέρασα δύσκολα εδώ και ενάμιση χρόνο, είναι γνωστό. Επίσης το ότι έχω καρκίνο και ότι κάνω χημειοθεραπείες. Η ιστορία έχει ως εξής: Πήρα ένα μικρόβιο σε κάποια από τα τηλεοπτικά στούντιο στα οποία ήμουν. Το μικρόβιο ήταν στον πνεύμονα και αναγκάστηκα να πάω στο νοσοκομείο. Νοσηλεύτηκα περίπου 20-25 ημέρες. Το μικρόβιο καταπολεμήθηκε, αλλά ήταν πολύ δυνατά τα φάρμακα, συν τις χημειοθεραπείες που έκανα, και μου χτύπησε σε οξεία παγκρεατίτιδα φαρμακευτική. Το τονίζω ότι είναι φαρμακευτική αγωγή.

Έχασα 20 κιλά μέσα σε έναν μήνα, δεν μπορούσα να φάω, παρέλυσαν οι μύες. Δυσκολεύεσαι και να μιλήσεις, γιατί παραλύουν και οι φωνητικές χορδές. Τώρα είμαι σε ανάρρωση, πάω καλύτερα, μπορώ και μιλάω καλύτερα. Δεν είμαι μόνος, έχω συγγενείς, πολλούς φίλους και συναδέλφους που με φροντίζουν, έχω και μια κυρία που μου καθαρίζει το σπίτι και με φροντίζει».

πηγή:newsit.gr