«Το έκοψα 2 φορές, πήγα με αιμορραγία στο νοσοκομείο»: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τσάκισε τον Γιάννη Πάριο

Δημοσιεύση: 28 Φεβρουαρίου, 2022

Ο Γιάννης Πάριος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της γενιάς του, με πολλά χρόνια καριέρας και αμέτρητες επιτυχίες.

Έχει παντρευτεί δύο φορές. Την πρώτη φορά με τη Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον τραγουδιστή, συνθέτη, στιχουργό και παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη και τον Θανάση Βαρθακούρη.

Τη δεύτερη φορά με την ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη, με την οποία έχει κάνει δύο παιδιά, τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα Βαρθακούρη.

Σε συνέντευξη του για την προσωπική του ζωή ο Γιάννης Πάριος έχει δηλώσει:

«Πρώτα από όλα παντρεύεσαι έναν άνθρωπο γιατί τον αγαπάς. Δεύτερος παντρεύεσαι μια γυναίκα εάν έχεις κάνει παιδιά μαζί της σεβόμενος τα παιδιά. Γιατί όταν σέβεσαι τη μάνα τους, σέβεσαι εκείνα και τον εαυτό σου. Κατά τα άλλα δεν ξέρω τι να σου πω. Ο γάμος ποτέ δεν μου πήγαινε. Δεν μου πήγαινε ή μάλλον εγώ δεν του πήγαινα ή δεν τον πήγαινα. Έπαιξε μεγάλο ρόλο το επάγγελμα σε αυτό. Μετανιώνω τώρα που δεν είχα χρόνο να αφιερώσω στα παιδιά μου. Αφιέρωνα όλη μου την αγάπη σε αυτά. Δεν είχα χρόνο να αφιερώσω σε αυτά».

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Ο Γιάννης Πάριος έχει περάσει από αρκετές περιπέτειες με την υγεία του.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης, με μια διαδρομή πέντε δεκαετιών και παραπάνω στην ελληνική δισκογραφία, βρέθηκε αρκετές φορές σε πίεση, με αποτέλεσμα αυτό να αποτυπωθεί και στην υγεία του.

«Στη δουλειά ήμουν πάντα στρατιώτης. Έχω δουλέψει πολύ περισσότερο από άλλους που μπορεί να έχουν χρήματα, έχω δουλέψει ατελείωτα. Το έχω πληρώσει, μάλιστα, και με αίμα, στην κυριολεξία, έκοψα το στομάχι μου δύο φορές… Υπερευαισθησία, όπως θες πες το», είχε πει σε συνέντευξή του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το «Yes Magazine», είχε διακομιστεί προ ετών με έντονους πόνους στο νοσοκομείο, με διάγνωση την ελαφριά αιμορραγία, το λεγόμενο έλκος του δωεκαδάκτυλου, που προερχόταν από το άγχος. Το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε από φαρμακευτική αγωγή, αν και σε ορισμένες εποχές του χρόνου υποτροπιάζει.

«Από την υπερευαισθησία μου και την αναβλητικότητα να αντιμετωπίζω εγκαίρως τα θέματα με την υγεία μου, έκοψα δυο φορές το στομάχι μου. Δυο χειρουργεία έχω κάνει για γαστρορραγίες. Κινδύνεψα πολύ αλλά πάντα έλεγα: «Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμη. Πιστεύω ότι τους καλούς ανθρώπους οι μαύρες σκέψεις τους εγκαταλείπουν – δε βρίσκουν χώρο ζεστασιά και καρέκλα στο δωμάτιο του μυαλού τους», είχε δηλώσει ο Γιάννης Πάριος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real.

Οι στιγμές όπου «καρδιοχτύπησε» το πανελλήνιο

Επίσης, πριν από 11 χρόνια, ο Γιάννης Πάριος είχε διακομιστεί με ελικόπτερο σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας από την Πάρο, όπου παραθέριζε, με ολόκληρο το πανελλήνιο να αγωνιά για την υγεία του. Ο ίδιος είχε δυσφορία και έντονους πόνους στο στήθος, έχοντας πέσει θύμα βρογχίτιδας και μένοντας για αρκετές μέρες στο νοσοκομείο.

Και αυτό το πρόβλημα, όμως, αντιμετωπίστηκε με φαρμακευτική αγωγή, ενώ δεν επηρεάστηκε η φωνή του, όπως αρκετοί φοβούνταν στην αρχή.

πηγή:enimerotiko.gr