Ζουγανέλη: «Τον Γιάννη τον αγαπώ, αλλά δεν απαντώ για τις προσωπικές μου σχέσεις»

Δημοσιεύση: 6 Φεβρουαρίου, 2020

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη μίλησε στην εκπομπή Happy Day και στον Μιχάλη Πλεμμένο για τα επαγγελματικά της αλλά και για τις φήμες για την προσωπική της ζωή.

Για το The Voice, είπε πως δεν γνωρίζει αν θα συμμετέχει και την επόμενη σεζόν:  Δεν ξέρω ούτε αν θέλω, ούτε αν με θέλουν».

Για τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, ο οποίος την χαρακτήρισε υπερεκτιμημένη, είπε: «Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει γνώμη και άποψη στη ζωή και θέση. Και ανάλογα με τη θέση που παίρνει, προχωράει και έχει ένα στίγμα σε αυτή τη ζωή, οπότε δεν έχω πολύ μεγάλη αγωνία τι λέει ο κάθε ένας άνθρωπος για μένα. Το σέβομαι, είναι μέσα στα πλαίσια της ζωής, οπότε το παίρνω κι αυτό».

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε και για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο και απάντησε: «Τον Γιάννη τον αγαπώ, είναι συνεργάτης, αλλά δεν απαντώ για τις προσωπικές μου σχέσεις. Την τελευταία επταετία που συνεχώς δίνω συνεντεύξεις, αυτό που αναρωτιέμαι είναι πως από τη στιγμή που δεν απαντάω και δεν θα απαντήσω ποτέ, γιατί συνεχίζεται να γίνεται η ίδια ερώτηση. Μπορεί κάποια πράγματα να συμβαίνουν, κάποια όντως ισχύουν, κάποια δεν ισχύουν, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση εγώ να πω κάτι για τη ζωή μου».

Δείτε τι είπε:

πηγή: ogdoo.gr/